Vad är Pilates?

Den mänskliga kroppen är kapabel till otroliga nivåer av flexibilitet och smidighet, men få människor någonsin att inse sin fulla potential. Vi tillbringar större delen av våra liv att sitta på i princip samma position, och jag organ börjar handikapp sig under åren som följd. Systemet som gäller, är en grundlig och omfattande låg inverkan träningsprogram som består av hundratals olika rörelser, alla utformade för att göra kroppen starkare och smalare än någonsin tidigare.

pilates

I Usa i synnerhet, Pilates har varit marknadsförs som ett effektivt sätt att gå ner i vikt. Medan vissa människor har upplevt positiva viktminskning genom detta system av motion, det är mycket mer effektivt sätt att kasta pounds. Pilates har mycket mer gemensamt med yoga övningar än de gör med traditionell fettförbränning lägen i rörelse, så det är viktigt att hålla i minnet att den fokuserade målet för systemet av motion är centrerad kring att skapa flexibilitet och muskler, vilket i sin tur kan bidra till att förebygga skador.
Om ditt mål är att förlänga och förstärka dina ligament och muskulatur, senor och drastiskt minska sannolikheten att du kommer att uppleva ledvärk är din ålder, då Pilates bör definitivt att kunna hjälpa dig.

Många av de rörelser som du ska se i ett typiskt program fokus på core-styrka. En hel del övningar att använda kroppsvikt som motstånd används, av vilka många kommer att kräva att musklerna i magen och nedre delen av ryggen att vara spänd nästan hela tiden. Detta kommer drastiskt att lägga till i din nivå av praktisk styrka, och utvecklas i de nedre ryggmusklerna kommer att förbättra din hållning på ett sätt som du kanske inte ens insåg behövs för att korrigera.

Förutom core-styrka

Du får lära dig nivåer av muskelkontroll som du aldrig trodde var möjliga innan du påbörjar programmet. Många av de positioner som du kommer att bli ombedd att hålla under en längre tid är svårt att flytta in i, särskilt om du har lite erfarenhet av denna typ av motion. I syfte att hålla dem du att arbeta muskler som du kanske inte ens inser att du hade. Du kommer att känna som sträcker sig upplevelser på platser som du aldrig trodde skulle kunna vara sträckt. Du ska gå ut på en Pilates session känsla lösare och mer avslappnad än i år, och det är bara början. http://halsalager.info

Listan över de långsiktiga fördelarna av detta Europeiska flexibilitet utbildning går på och på. Dina muskler kommer att bli smalare och mer tätt paketerat dem innan, vilket kan ge dig intryck av att vara otroligt passform. Ökad flexibilitet kommer att ta en hel del påtryckningar från de stora lederna, vilket är en del av anledningen till varför så många människor använder Pilates som behandling för gemensamma problem som orsakas av saker som artrit. Om du redan har en låg andel kroppsfett, Pilates eller en av de mest effektiva sätten att få en väl definierad och muskulös kärna, inklusive den svårfångade sex-pack abs. Om du har aldrig provat något liknande, det är verkligen värt att registrera dig för.