Vad Xtrasize Funciona Eller Är Det En Bluff? Ärlig Recension Här

Som jag alltid säger, jag är inte anhängare av att använda någon form av piller för att behandla manlig impotens, mer naturligt än att dessa de utger sig för att vara. Men med tanken på att göra en artikel om Xtrasize bluff funciona eller inte, jag fick denna studie som gjordes för en tid sedan, och det verkade som den mest objektiva och opartiska, som jag såg på Internet, eftersom den inte försöker sälja oss på varan, men bara för att analysera det. Låt oss se.

Under ett decennium, de tillverkare av produkten estuvieron att samla in berättelser om framgång från sina kunder. Män i alla åldrar hävdade att produkten estaba förbättra hur deras penis fungerade, såg ut och kändes.

Men de tillverkare av Xtrasize decidieron att de ville stödja vittnesbörd om sina kunder med vetenskapliga bevis, real för att se om produkten funciona eller inte.

Att göra så, de anlitade företaget oberoende forskning Vedic LifeSciences Pvt. AB att genomföra en klinisk prövning för att produkten y resultaten var mycket intressanta. Studien av triple placebo anges samma som i vittnesmål från kunder hade uppgett för mer än 10 år och det var Xtrasize funciona.

Xtrasize test

Vedic LifeSciences Pvt. LTD, test studerade i två år effekterna av en kön livet av sina patienter. Studien fokuserade på flera aspekter, inklusive kvaliteten på erektioner av patienter, nöje som erhållits under sex, hur de upplevde att deras partners, och mycket mer.

Under studien har forskarna arbetat med en grupp män vars ålder var mellan 25 och 50 år. Hälften av männen fick produkten , och den andra hälften fick placebo. Ingen av männen visste vad de hade svalt, och efter deras sexuella möten, de blev intervjuade av forskarna för att se vad det var som hände.

Resultaten redovisades i en studie av 56 sidor. Enligt studien, de män som hade intas Xtrasize mostraban en ökning med nästan 60% i deras förmåga att penetrera sin partner lätt.

Bara efter 28 dagar konsumerar Xtrasize , de män som tog läkemedlet var att visa en mer potent förmåga att penetrera sin partner än män som hade intagit det placebo, men efter 84 dagar, skillnaden i resultaten var ännu mer uttalad.

Studien har också analyserat hur tillfredsställande sex för de människor som tog Xtrasize , och resultaten visar att de män som tog läkemedlet var 71,43% mer nöjda än män som tog placebo.

Dessa män också upplevt en förbättring på 60% i sina funktioner erektion i relation till de män som tog placebo. Din orgasm funktion, dessutom var 20% bättre i termer av frekvens och varaktighet.

45% av de män som tog Xtrasize también rapporterade att deras sexuella önskan var starkare och deras sexuella tillfredsställelse var över 60% högre än för dem som tog placebo.

Hur vill starta Xtrasize med mindre än $ 100

Enligt Vedic LifeSciences, resultaten i studien av Xtrasize fueron liknar resultaten av andra studier som genomförts i andra läkemedel för erektil dysfunktion. Till exempel, hur vill starta produkten med mindre än $ 100 en liknande studie som gjordes på läkemedel Sildenafil som säljs under varumärket Viagra.

I studien män rapporterade en ökning i deras funktioner som erektion av 66% jämfört med en ökning på mer än 60% män som tog Xtrasize . Män tar Sildenafil rapporterade också en 13-procentig ökning i sexuell lust, medan män som hade tagit produkten rapporterade en ökning på 47%

Tänk på att Vedic LifeSciences i ett forskningsföretag som fungerar oberoende av den andra. Data och information har lämnats in till reglerande myndigheter i flera länder, och dess resultat är anses vara rättvis och exakt, så att deras studier accepteras runt om i världen. Det är därför jag gillade denna studie att sätta upp den här.

Så bra, att jag inte rekommenderar piller av något slag för att behandla manlig impotens, det verkar som Xtrasize funciona.

Och även om min rekommendation är att man vänder sig bort från piller och hålla sig med naturliga metoder, om du väljer den kemiska testa dig först för att se om produkten funciona eller inte med dig, eftersom andra droger har många fler biverkningar än detta.